Totaal ontspannen in de exclusieve wenkbrauwsalon

Als ondernemende moeder begrijp ik dat het leven heel druk kan zijn en dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen. Daarom creëer ik tijdens de behandeling een ontspannen sfeer, waarin je kunt genieten van jouw welverdiende me-time moment. Elke klant geef ik de persoonlijke aandacht die zij op dat moment verdienen. En daarmee onderscheid ik mij van andere wenkbrauwsalons in de omgeving. Mijn doel is pas bereikt wanneer klanten terugkomen voor de beste service, kwaliteit en resultaten.

De perfecte wenkbrauwen voor de donkere huid

Onlangs heb ik mijn aanbod uitgebreid en mij verder gespecialiseerd in permanente make-up voor de donkere huid. Omdat ik zelf een donkere huid heb, weet ik hoe belangrijk het is om een geschikte specialist te vinden. Want hoe fijn is het als je niet naar de grote stad hoeft voor gespecialiseerde wenkbrauwstylisten, maar gewoon bij mij terecht kunt. In je eigen vertrouwde omgeving.

De donkere huid is namelijk net wat anders opgebouwd. Deze kan steviger aanvoelen en door de een verhoogde talgproductie vetter aanvoelen. Deze factoren vereisen een andere techniek voor het pigmenteren dan bij de lichte huid.
Voor de Powder Brows behandeling maak ik gebruik van de minerale pigmenten van Blend. Dit merk sluit goed aan op de behoeftes van de donkere huid.

Let’s color the world together!

Het verhaal achter het logo van Louise Brows and Beauty

“Heet je nou Louise of Michelle?”, is een vraag die ik regelmatig krijg.

Beiden, ze staan namelijk allebei in mijn paspoort vermeld. Toen ik in Haïti werd geboren, heb ik de naam Louise gekregen. Mijn adoptieouders gaven mij 2,5 jaar later de naam Michelle.

Als kind is er een periode geweest waarin ik graag mijn naam wilde veranderen naar Louise. Maar omdat dat te veel administratieve rompslomp kostte en het niet praktisch was, omdat iedereen mij niet anders kende, heb ik toch mijn Nederlandse naam Michelle behouden. Dus toen ik een naam moest bedenken voor mijn bedrijf, hoefde ik niet lang na te denken.
Want hoe gaaf is het om mijn biologische naam Louise letterlijk nieuw leven in te blazen?!
De hibiscusbloem in het logo is een verwijzing naar Haïti. De hibiscusbloem komt veel voor in dit land.