Natural Brows

Jouw wenkbrauwen laten doen door Louise Brows and Beauty in Ermelo? Omdat ieder mens uniek is en zo ook elke wenkbrauw, werkt ik niet met sjablonen. De wenkbrauwen worden volgens de ‘Golden-ratio’-methode met een potlood tot de millimeter nauwkeurig afgemeten, zodat er een natuurlijke wenkbrauwvorm wordt gecreëerd die bij jóuw gezicht past! Wanneer de juiste vorm is bepaald, worden de wenkbrauwen in vorm gebracht door middel van waxen, knippen en epileren.

Waxen heeft als voordeel dat de haartjes in één keer met wortel worden verwijderd. Hierdoor kunnen haartjes tot 4 weken wegblijven. De wax hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid, waardoor je minder kans hebt op huidirritaties. Na het waxen wordt met een pincet alléén de achtergebleven haartjes geëpileerd.

Coloured Brows

Louise Brows and Beauty werkt met de wenkbrauwverf van Berrywell. De verf laat tot 2 dagen een afdruk achter op je huid en zorgt dat de wenkbrauwhaartjes tot 6 weken zijn gekleurd.

Verven is geschikt voor zowel lichte als donkere haren.

Teen Brows

Ben je tussen de 14 en 17 jaar en krijg je het zelf niet voor elkaar om je brows ‘On Fleek’ te krijgen? Maak dan een afspraak voor Teen Brows! Je wenkbrauwen worden gewaxt, geknipt en geëpileerd.

Man Brows

Ben jij een man met woeste wenkbrauwen of heb je doorlopende wenkbrauwen (unibrows)? Maak dan een afspraak om je wenkbrauwen weer een verzorgde look te geven. De wenkbrauwen worden in vorm gemaakt door middel van waxen, knippen en epileren. Voor mannen wordt een andere vormtechniek gebruikt dan bij vrouwen waardoor je toch een mannelijke uitdrukking blijft houden. Welke man heeft er nu een persoonlijke wenkbrauwstylist? Dit is pas een goed verhaal voor de kroeg of verjaardagen!

Voor de behandeling

Om de behandeling zo efficiënt en hygiënisch mogelijk te laten verlopen, zijn de volgende dingen belangrijk:

 • Planningstip: Plan een afspraak vóór of ná je menstruatie. Door je hormonen kan de behandeling tijdens de menstruatie extra gevoelig zijn.
 • Bij een eerste afspraak, ontvang je per mail een intakeformulier. Bij bepaalde medicijnen en allergieën, kan het zijn dat er niet gewaxt kan worden. Ik zal dan persoonlijk contact met je opnemen.
 • 48 uur voor de behandeling niet epileren of waxen
 • 48 uur voor de behandelingen niet scrubben

Na de behandeling

Na de behandeling zijn in de eerste 24 uur de volgende dingen belangrijk:

 • Borstel de wenkbrauwhaartjes in de gelifte positie tijdens de ochtend- en avondroutine
 • Vermijd de zon of zonnebank! Ga je toch naar buiten? Smeer je huid in met een hoge factor en draag beschermende accessoires bijv: zonnebril, hoed of pet
 • Voorkom vochtige wenkbrauwen
 • Voorkom overmatig transpireren
 • Gebruik geen make-up
 • Gebruik geen geparfumeerde producten
 • Vermijd zoveel mogelijk aanraking in je gezicht
 • Scrubben rondom de wenkbrauwen is toegestaan vanaf 3 dagen na de behandeling. Scrubben verwijderd dode huidcellen en voorkomt ingegroeide haren. Om de kleur en afdruk van de geverfde wenkbrauwen zo lang mogelijk te behouden, raad ik af om óp je wenkbrauwen te scrubben!